Ocjena teme:
  • 0 Glas (ova)- 0 Prosječno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
epizode na movtex.com
#1
Vidim da je  veceras postavljena epizoda 35  serije Ertugrul na mini premium paketu. Zanima me da li cu moci da je i ja pogledam na Movtex. com. 
 gde sam korisnik premium paketa?
Odgovori
#2
(11-22-2016, 11:45 PM)ivanajovanovic Napisao: Vidim da je  veceras postavljena epizoda 35  serije Ertugrul na mini premium paketu. Zanima me da li cu moci da je i ja pogledam na Movtex. com. 
 gde sam korisnik premium paketa?

Naravno, samo putem aplikacije. Pisite na admin@movtex.com
Odgovori
#3
Ja ovo nista ne kontam,zar nije logicno da sve prevedeno bude u istom folderu jer seriju Ertugrul ako ste preveli od 33 epizode koja je zadnja na movtex.com zasto ne stavite i nastavke za nas koji smo uplatili premium.Zaista ovo je bas neprofesionalno,trebam sad da otvaram neke druge stranice sa reklamama i virusima da bih pratio nastavke.
Odgovori
#4
(11-24-2016, 05:37 PM)jangija1965 Napisao: Ja ovo nista ne kontam,zar nije logicno da sve prevedeno bude u istom folderu jer seriju Ertugrul ako ste preveli od 33 epizode koja je zadnja na movtex.com zasto ne stavite i nastavke za nas koji smo uplatili premium.Zaista ovo je bas neprofesionalno,trebam sad da otvaram neke druge stranice sa reklamama i virusima da bih pratio nastavke.

Postovani, Koje druge stanice otvarate da pratitie nastavke? Logicno je da nam se javite kao sto smo objavili, svi premium korisnici mogu pratiti sve serije iz mini premiuma putem aplikacije...Placate clanarinu pa imate pravo gledati kompletan sadrzaj:-) Znate da je email admin@movtex.com email za podrsku premium korisnicima.
Odgovori
#5
Ja danima pisem na admin@movtex.com ali nikad odgovora,

Nikad nismo dobili email od vas, zasto vam ne bismo odgovorili? Poslali smo vam danas email zbog privatne poruke.
Odgovori
#6
Nova sam na ovom forumu. Kako mogu da dobijem neki od premium paketa na movtex.net i da uredno pratim serije koje volim?
Odgovori
#7
(12-07-2016, 02:42 PM)nenasBG Napisao: Nova sam na ovom forumu. Kako mogu da dobijem neki od premium paketa na movtex.net i da uredno pratim serije koje volim?

Pisite na admin@movtex.com i oni ce vam sve objasniti i registrovati vas gde zelite.
Odgovori


Skoči:


Korisnika pretražuje ovu temu: 1 Gost(iju)